Sprekers

Jeroen Smit

Jeroen Smit

Drs. Jeroen Smit (auteur van De Prooi en Het Drama Ahold) is bedrijfseconoom. Eind 2010 zond de NPS zijn tvā€serie Leiders Gezocht uit. In dat programma ging hij op zoek naar het antwoord op de vraag: wat voor leiderschap is nodig in de 21ste eeuw? www.jeroensmit.net

 
Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn

Prof.dr. Margriet Sitskoorn is Hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Tilburg University. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van mensen kan beïnvloeden. Zij is director van het Topperformance Lab Tilburg University en lid van de raad van kennis van de topsport community. Margriet heeft diverse boeken geschreven. Haar nieuwste boek heet IK2.   www.ik2.nl

 
Gijs Scholten van Aschat

Gijs Scholten van Aschat

Gijs Scholten van Aschat geniet een grote reputatie voor zijn toneel-, film- en televisierollen. In 1993 ontvangt hij de Louïs d'Or voor zijn rol in Decadence (het Nationale Toneel) en in 2001 is hij onderscheiden met de Johan Kaartprijs. Gijs was houder van de Albert van Dalsumring. Hij wordt bekend bij het grote publiek door zijn rollen in Pleidooi en Oud Geld. Voor zijn rol in Oud Geld wint hij in 1998 een Gouden Kalf. In 2010 treedt Gijs toe tot het ensemble van Toneelgroep Amsterdam. In 2012 verschijnt zijn novelle Beretta Bobcat. In 2015 is hij onder andere te zien in de speelfilm Publieke Werken, waarin hij een van de hoofdrollen vertolkt.

 
Jonathan Soeharno

Jonathan Soeharno

Prof.dr.mr. Jonathan Soeharno is advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek en is hoogleraar Rechtspleging en Rechtsfilosofie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Specialisatie: ethiek- en integriteitsvraagstukken. Hij is docent beroepsethiek voor de rechterlijke macht en voor het OM, lid van de Commissie Gedragsregels voor de advocatuur, voorzitter van de Commissie Wetenschappelijke Integriteit van de UvA en adviseert hij financiële instellingen over ethiek en de bankierseed. Hij schreef boeken over de integriteit van de rechter en de waarde van de eed. Soeharno heeft ruime ervaring met het begrip integriteit, als wetenschapper én als advocaat op de Zuidas.

 
Kees Vendrik

Kees Vendrik

Drs. Kees Vendrik is hoofdeconoom van Triodos Bank. Hij houdt zich in deze functie bezig met onderzoek naar financiële, sociale en politieke vraagstukken en het stimuleren van de dialoog over geld en duurzaamheid. Daarnaast is hij actief als lid van de raad van advies van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Vendrik was eerder lid van het college van de Algemene Rekenkamer en lid van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks.

 

Organisatie

Partners

Locatie

Burgers' Zoo Arnhem
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
www.burgerszoo.nl

 

 

Contact

Heeft u vragen over het congres Leiding & Verleiding?
Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.